All In One Solution

Un sistem informatic este performant cand ajuta organizatia pentru toate activitatile, procesele, resursele etc, inducand costuri totale minime. Frecvent asistam la solutii partiale, sau aplicatii multiple
neintegrate care in loc sa simplifice mai mult complica implicand costuri umane si financiare uriase. Interfatarea aplicatiilor este dificila prin numarul de furnizori implicati, se intretine greu iar auditarea transferurilor implica timp si costuri.  Timpii de implementare sunt de asemenea foarte mari.

PRODINF Sofware si-a propus si a realizat aplicatia EMSYS care are toate componentele necesare unei organizatii pentru planificarea si managementul resurselor si proceselor.

As da un exemplu privind managementul proiectelor. Sunt folosite solutii pentru managementul proiectelor in principal doar pentru design-ul proiectului. Dar executia proiectului, a proceselor, a angajarii resurselor pe baza bugetului proiectului este imposibil de conectat cu aplicatiile de management de proiect. Fiecare industrie are procese operationale specifice si nu pot fi realizate prin aceleasi functiuni.

Pentru industriile abordate s-au extins functionalitatile generale EMSYS cu functii specifice. Practic EMSYS cuprinde functionalitatile tuturor industriilor abordate si putem modela un grup de firme heterogen. Dar procesele generale de suport si management sunt comune tutror industriilor. Exista  o multime de componente  in EMSYS. Pentru fiecare industrie in parte vom folosi doar componentele necesare. Aceasta facilitate creaza premise in implementari rapide, reducere substantiala a costurilor, o administrare usoara.