SOLUȚII PE INDUSTRII

Activitati greu de integrat? Ofertare, bugetare, planificare proiecte, managementul schimbarilor, achizitii, executie si raportari pe centre de profit, proiecte, faze, livrabile, stadii fizice, analize QPV, toate intr-un singur loc – EMSYS!

Produse (viata, sanatate, generale) si procese complexe? Ofertare, underwriting, administrare polite, reasigurari, comisioane, daune, management financiar si analize, toate configurabile fara programare, integrate in EMSYS!

Procese operationale, tehnice si financiare complexe? Companii de apa, canalizare, termoficare, electricitate, gaze si alte servicii publice pot urmari si raporta toata activitatea pe dimensiuni de management specifice intr-un singur loc – EMSYS.

Tipuri de transport (Parcel Carrier, LTL, FTL, LCL, FCL, vrac), moduri de transport (rutier, feroviar, naval, intermodal), ofertare, contractare, fleet management, planificare, mentenanta, interoperabilitate actori – configurabile in EMSYS.

Procese de fabricatie complexe, cerinte de trasabilitate pe loturi, bidirectional? Integrarea si controlul proceselor de fabricatie (MRP II) cu distributia si vanzarile, modelate si conduse dintr-un singur loc – EMSYS.

Gestiune complexa – proiecte, activitati, termene limita, resurse si bugete de urmarit? Raportari si management pe teme si faze de cercetare, colective, ani de implementare, angajare cheltuieli, activitati de suport si management, configurabile in EMSYS.

Forme de invatatmant, structuri academica, multiple surse de finantare? Puteti configura si conduce activitatea academica, integrand actorii (profesori, studenti, secretariate) si activitatile complementare (taxe, camine, burse, cantine etc) in EMSYS!

Procese si structuri complexe? Integrare extragere, prelucrare, transport si distributie titei si gaze, organizate pe sectii, parcuri, statii tratare, managementul activelor, costuri si raportari pe zacaminte, structuri geologice, faze si alte dimensiuni – in EMSYS!

Controlul activitatilor, functionalitati usoare si intuitive? Cu EMSYS puteti integra managementul activitatii hoteliere, restaurantelor si al barurilor intr-un singur sistem, adaptat utilizarii facile pentru receptioneri, ospatari, bucatari etc.

Implementare SCM (Supply Chain Management) pentru productie discreta (MRP II) sau productie de proces (definit prin sisteme de active)? Integrare clienti, furnizori, productie, management active, activitati suport, totul modelat si configurat prin EMSYS!

Aveti nevoie de un control riguros al destinatiei fondurilor alocate? Planificare, bugetare, finantare, angajare cheltuieli, executie bugetara, raportari specifice, configurabile intr-un singur sistem de management integrat – EMSYS!

Controlul stocurilor, analize de profitabilitate pe agent si zone, clienti satisfacuti? Politici comerciale, management al proceselor operationale, automatizari, control si analize complexe pe dimensiuni multiple, toate configurabile in EMSYS!

EMSYS facilitează modelarea și remodelarea dinamică a business-ului de către utilizatori, inducând cel mai mic TCO (Total Cost of Ownership) față de soluții cu aceeași arie de cuprindere.

DE CE EMSYS?

Soluții bazate pe produse & servicii EMSYS

Dezvoltatori și alți specialiști interni greu de fidelizat?

Scapă de griji, standardizează pe EMSYS și vei avea mai multă flexibilitate decât înainte!

Implementări complexe, bugete și termene depășite, rată de adopție mică?

Consultanță și modelare rapidă, standardizări bazate pe expertiza acumulată în numeroase proiecte, implementare la timp și în buget.

Prelucrări multiple asupra acelorași date de intrare?

Un om – un document – o singura dată, finalizare prelucrări odată cu validarea unei tranzacții, timp scurt de raportare.

Probleme cu costuri-surpriză chiar și după implementare, echipe de proiect din ce în ce mai mari?

Restructurarea responsabilităților în sistem și rată de adopție mare, reducerea costurilor de suport și management, fără costuri-surpriză după implementare.

Infrastructură eterogenă, furnizori multipli, integrări complexe?
Standardizează pe EMSYS, folosește o singură aplicație, scapă de griji!

Alte servicii

OUR CLIENTS

Noutati si evenimente

Sistem agil de management pentru infrastructura de transport

PRODINF Software a lansat aplicația de management a transporturilor TMS (“Transport Mangement Systems”), ce completează suita de produse EMSYS – dezvoltată de companie pentru modelarea în timp real a business-ului de către utilizatori.  EMSYS – este un software de management construit pe o platforma ERP, conține și strategii de tip “Enterprise Business Capabilities”, conform recentelor…

Read more
Conferinte

Prodinf în cadrul conferinței Bucharest Business Days 2019

Cu ocazia “Bucharest Business Days 2019”,  editia cu numarul 40 a Business Days, Prodinf Software a participat cu o prezentare a suitei de produse EMSYS, un software de management construit pe o platforma ERP la care s-au adaugat conform clasificarilor Gartner “Enterprise Business Capabilities”, transformand-o intr-un instrument modern de management care se adreaseaza companiilor romanesti…

Read more

PRODINF Software @ eCom Geneva 2016

PRODINF Software a participat la târgul internaţional eCom Geneve 2016, între 26 şi 27 Aprilie 2016, organizat la Palexpo în Geneva.La acest târg am avut oportunitatea de a promova sistemul informatic integrat pentru managementul organizaţiilor de asigurări, EMSYS. De peste 20 de ani susţinem managementul proceselor de business pentru companiile de asigurări (life, non-life, health) prin…

Read more

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe operaţionale cofinanţate de Uniunea Europeană vă invităm să vizitaţi fonduri-ue.ro. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.