Termeni și condiții de utilizare ale sitului

 

1. INTRODUCERE
În continuare se definesc condiţiile de utilizare a site-ului PRODINF Software de către potenţialii vizitatori sau clienţi.
Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare.

 

2. DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI
Întregul conţinut al site-ului www.prodinf.ro este proprietatea PRODINF Software şi este protejat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea PRODINF Software. Nerespectarea specificaţiilor mai sus amintite se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare.

 

3. ACCESUL LA SITE
Compania PRODINF Software garantează utilizatorului acces limitat pe acest site şi nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei PRODINF Software, fără acordul scris al acesteia.

 

4. INFORMAŢIILE PREZENTATE PE SITE
PRODINF Software încearcă pe cât posibil să ofere în acest site informaţie cât mai nouă. PRODINF Software nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru orice eroare sau omisiune din conţinutul acestui site.
PRODINF Software nu-şi asuma în nici un fel răspunderea pentru eventualele inadecvenţe legate de descrierea produselor, culorile, dimensiunile fizice şi alte caracteristici de orice natură ale produselor şi serviciilor oferite pe site-ul www.prodinf.ro şi nu garantează că informaţiile sunt corecte, complete, actuale, de încredere, ori fără erori.

 

5. SECURITATEA DATELOR PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. De asemenea, datele furnizate de noi sunt folosite doar pentru:
• soluţionarea cererilor, întrebărilor sau a reclamaţiilor făcute de către dumneavoastră;
• realizarea studiilor de piaţă şi de produs, marketingul produselor şi al serviciilor PRODINF Software;
• contactarea dumneavoastră (inclusiv prin poştă, e-mail, fax, mesaje text, pager sau telefon) în legătură cu oferte de produse şi servicii ale PRODINF Software care credem că ar putea fi de interes pentru dumneavoastră (în afară de cazul în care aţi făcut o cerere scrisă să nu fiţi contactat în acest sens);
• înregistrarea informaţiilor despre dumneavoastră în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor şi a altor beneficii.
Noţiunea de “date personale” se referă la informaţii de tipul nume, data naşterii, adresă de e-mail, adresă de corespondenţă, care vă identifică.
Societatea garantează confidenţialitatea datelor personale. În procesarea datelor dvs. se va ţine cont de compatibilitatea totală cu standardele internaţionale recunoscute ale protejării intimităţii şi legile româneşti în vigoare.

 

6. RESPONSABILITĂŢI
PRODINF Software nu îşi asumă responsabilitatea pentru greşelile de tipărire sau afişare, în ceea ce priveşte caracteristici, imagini etc.
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de către producători.
PRODINF Software nu va acorda nici o garanţie referitoare la:
• evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
• neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
• inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.
Astfel, PRODINF Software nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

 

7. MODIFICĂRI ŞI COMPLETĂRI
PRODINF Software poate modifica, revizui, îmbunătăţi sau întrerupe furnizarea de informaţii, produse sau servicii prezentate pe acest site sau oricare din documentele incluse pe acest site, fără a informa în prealabil în acest sens. PRODINF Software îşi rezervă dreptul de a modifica – adăuga, şterge, completa, actualiza – în totalitate sau parţial termenii şi condiţiile fără un anunţ prealabil. Aceste modificări intră în vigoare în momentul în care sunt publicate pe site-ul www.prodinf.ro şi se consideră a fi acceptate de vizitator prin folosirea în continuare a acestui site.

 

8. CONDIŢII LEGALE
www.prodinf.ro funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente.

 

9. LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de PRODINF Software utile în legătură cu conţinutul site-ului sau care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.
PRODINF Software nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

 

10. DISPOZIŢII FINALE
Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii ‘Contact’ din site.
Am citit cele enunţate mai sus şi declar că sunt de acord cu conţinutul acestor condiţii generale de utilizare.