0
+
Industrii deservite
0
+
Ani de experiență
0
+
Clienți mulțumiți

Companie

CARIERE

Înființată în Aprilie 1990, compania s-a poziționat pe piață ca furnizor de soluție completă pentru managementul organizațiilor (multinaționale, holding-uri, teritoriale, întreprinderi medii și mici, organizații comerciale și bugetare). Anii de experiență în cercetare și inovare ai PRODINF Software, au făcut din EMSYS – Enterprise Management SYStem – un sistem informatic pe arhitectură web, în timp real, robust, performant și unic pentru diverse industrii: Asigurări, Construcții, Utilități, Universități, Sector Public, Producție Alimentară, Fabricație, Extracție țiței; gaze naturale, Retail, Distribuție.

Filozofia organizației este aceea de a furniza o soluție complet diferită, ca abordare, față de concurență. În acest sens sistemul integrat EMSYS – Enterprise Management SYStem – depășește nivelul aplicațiilor construite pe module distincte care implică echipe de dezvoltare pentru configurare, cu timpi mari de implementare, documentații stufoase și greu accesibile, apelând la consultanți strict specializați, necesitând memorarea de ID-uri și cunoașterea de combinații permise din liste de valori cu eforturi umane crescute pentru auditarea datelor transferate.

EMSYS – Enterprise Management SYStem – înglobează teoriile și practicile internaționale cu respectarea cerințelor legale specifice, fiind un real suport pentru managementul oraganizațiilor. Astfel, implementarea rapidă, administrarea ușoară și costurile ulterioare scăzute oferă Clientului garanția continuității afacerii și diminuarea dependenței de furnizorul de soluție.
EMSYS – Enterprise Management SYStem – facilitează modelarea și remodelarea dinamică a business-ului de către utilizatori, inducând cel mai mic TCO (Total Cost of Ownership) față de soluții cu aceeași arie de cuprindere.

Prin arhitectura unitară și integrarea nativă a proceselor operaționale, suport și de management, EMSYS – Enterprise Management SYStem – induce performanța pe întregul lanț valoric al organizației.
Din 2004 aplicația EMSYS – Enterprise Management SYStem – este vândută ca serviciu neimplicând bugete inițiale, proiectele SaaS – Software as a Service – fiind susținute de propria infrastructură hardware sau putând fi operate în sisteme Cloud.

Certificări

Recertificare SR EN ISO 9001:2015, EN ISO 9001:2015

Certificat nr.: 583 AEROQ RENAR nr. SM 003/30.01.2017, Dată Recertificare 14.08.2019

Recertificare SR OHSAS 18001:2008 / BS OHSAS 18001: 2007

CERTIFICAT nr.: 546 S  AEROQ RENAR nr. SM 003/31.01.2017, Dată Recertificare 14.08.2019

Recertificare ISO CEI 20000-1:2011

Certificat nr.: 004 AEROQ MS-TI Data Recertificare14.08.2019

Recertificare SR ISO/CEI 27001:2018, ISO/IEC 27001:2018

Certificat nr.: 042SIAEROQ RENAR nr. SM 003/31.01.2017, Dată Recertificare 14.08.2019

Certificare Microsoft®pentru EMSYS

PRODINF- primul certificat de înmatriculare
Nr. 37 / 9 aprilie 1990

Parteneri

 • null

  Microsoft

  Prin parteneriatul cu Microsoft România, PRODINF Software ofera clientilor toata gama de produse Microsoft:
  Microsoft SQL Server, Microsoft Office, toata gama de sisteme de operare Microsoft Windows si suport pentru implementarea acestor solutii.

 • null

  Oracle

  Prodinf Software prin parteneriatul cu Oracle asigură un portofoliu diversificat de produse şi servicii software şi hardware ce permit accesul la cele mai noi tehnologii si suport pentru implementarea acestor solutii. Cu ajutorul solutiilor Oracle oferim companiilor puterea tehnologiei scalabile la nivel de intreprindere, la un pret corect pentru cerintele afacerilor in plina dezvoltare.

 • null

  Oracle Disaster recovery / DBVisit

  Companiile de azi depind foarte mult de accesul la date in vederea desfasurarii propriilor activitati sau interactiunii cu clientii. Pentru o afacere de succes este inacceptabila o situatie in care nu este posibil accesul permanent la date. In cazul unui incident aparut pe baza de productie, acesta trebuie rezolvat in cel mai scurt timp. O solutie practica este mentinerea unei copii exacte aproape in timp real a bazei de productie pe un alt server. In cazul in care baza de productie este indisponibila, intreaga activitate se poate relua imediat pe copia bazei de productie. Versiunile Oracle Standard Edition si Standard Edition One nu includ un mecanism de creare si mentinere a unei copii a bazei. O solutie pentru aceste versiuni este DBVisit Standby. DBVisit Standby foloseste replicarea la nivel fizic a bazei de date, orice modificare adusa structurii bazei de date (tabele, view-uri, etc) si datelor din tabele se vor regasi in copia bazei de date.

 • null

  Soluții Antivirus / Bitdefender

  Lăsați tehnologiile antimalware nr. 1 să vă protejeze stațiile de lucru sau serverele în timp ce vă concentrați pe afacerea dumneavoastră!
  Bitdefender folosește tehnologii care ies în mod constant pe primul loc la cele mai importante teste independente efectuate de AV-Test, AV-Comparatives și Virus Bulletin.
  Spre deosebire de alte soluții, Bitdefender nu renunță la performanță în favoarea protecției și nu încetinește calculatoarele utilizatorilor.

 • null

  Management de Documente / ELO Digital Office

  Fie ca este vorba de o microintreprindere, o companie cu cateva sute de posturi sau o corporatie multinationala cu un personal format din cateva mii de angajati: ELO reprezinta solutia corecta pentru gestionarea documentelor, indiferent de dimensiuni:

  • ELOoffice pentru statii de lucru individuale, liber profesionisti si firme de dimensiuni reduse
  • ELOprofessional pentru intreprinderi mici si mijlocii
  • ELOenterprise pentru companii si corporatii cu structuri complexe

  Produsele si solutiile ELO se dezvolta impreuna cu dumneavoastra, ceea ce inseamna ca sistemul dumneavoastra ECM/DMS va ramane in permanenta actualizat si complet redimensionabil. In plus, aceste produse si solutii suporta toate functiile relevante si pot fi integrate cu succes in alte aplicatii business.

“În orice organizație un singur om poartă toată responsabilitatea managementului. Depinde de el cu cine alege să lucreze.”

Constantin Arsene

General Manager, Prodinf Software