Sistem de management agil pentru infrastructura de transport

b3lineicon|b3icon-paper-plane||Paper Plane

PRODINF Software a lansat aplicația de management al transporturilor TMS ("Transport Mangement Systems")

Acesta completează suita de produse EMSYS - dezvoltată de companie pentru modelarea afacerilor în timp real de către utilizatori.

EMSYS - este un software de management construit pe o platformă ERP, care conține, de asemenea, strategii de Enterprise Business Capabilities, conform clasamentelor recente ale Gartner - pentru a răspunde așteptărilor clienților, oferind o experiență de utilizare fără cusur.

EMSYS TMS ("Transport Management Systems") a fost dezvoltat de PRODINF Software pentru a sprijini clienții și potențialii clienți în vederea creșterii competitivității pe piață, atât la nivel național, cât și internațional.

b3lineicon|b3icon-truck||Truck

EMSYS TMS ("Transport Mangement Systems")

...permite organizarea infrastructurii logistice (centre logistice, flote, coloane și grupuri de transport), definirea parametrilor funcționali ai capacităților de transport, gruparea pe grupe și alte opțiuni pentru a eficientiza gestionarea acestora, analiza și auditul activităților, precum și planificarea și urmărirea reviziilor, a reparațiilor necesare în funcție de tipul de lucrare, a reglementărilor și a altor factori de control stabiliți de conducere. 

La evenimentul de lansare din 15 ianuarie 2020 au participat clienții și partenerii PRODINF Software de pe piața locală, care au dorit să își completeze suita de management EMSYS sau să implementeze noul modul EMSYS TMS ("Transport Mangement Systems").

"Una dintre cerințele constante în management este schimbarea, iar cu EMSYS clienții noștri pot beneficia de multiple avantaje, deoarece modelarea și configurațiile sunt persistente în noile versiuni de produs, iar reconfigurările necesare rezultate în urma modificărilor decise la nivel de management se pot face "on the fly", fără a fi necesară oprirea sistemului", a declarat domnul Constantin ARSENE, Director General PRODINF Software.

EMSYS este un produs unic care satisface atât cerințele financiare, cât și cele de gestionare a afacerilor - raportarea pe mai multe dimensiuni, modelată în funcție de specificul organizației, pentru a urmări performanța oricărei structuri de management. Acest lucru permite stabilirea indicatorilor cheie, a obiectivelor și a excepțiilor și previzionarea fluxurilor financiare în mod consolidat, asigurând controlul bugetelor și proceselor organizației și reducând costurile de asistență și de gestionare. 

Cu EMSYS clienții beneficiază de fiecare dată de proiecte implementate la timp și în buget, putând utiliza o aplicație la cheie, fără costuri ascunse, cu plăți lunare în funcție de consum și cu avantajul consultanților noștri, care au acumulat o experiență de peste 29 de ani și sute de implementări.

b3lineicon|b3icon-pen-fountain||Pen Fountain

Despre PRODINF Software

PRODINF Software, înființată în aprilie 1990, s-a poziționat pe piață ca furnizor de soluții complete pentru managementul organizațiilor (multinaționale, holdinguri, întreprinderi teritoriale, mijlocii și mici, organizații comerciale și bugetare). Anii de experiență în cercetare și inovare ai PRODINF Software au făcut din EMSYS - Enterprise Management SYStem - un sistem informatic unic, bazat pe web, în timp real, robust și performant, destinat diferitelor industrii: Asigurări, Construcții, Utilități, Universități, Sectorul public, Producție alimentară, Producție, Extracție de petrol și gaze, Comerț cu amănuntul, Distribuție.

b3lineicon|b3icon-hot-air-baloon||Hot Air Baloon

Filosofia organizației

...este de a oferi o abordare complet diferită față de concurență. În acest sens, sistemul integrat EMSYS - Enterprise Management SYStem - depășește și se diferențiază total de aplicațiile construite pe module separate, care necesită echipe de dezvoltare pentru configurare, cu timpi lungi de implementare, cu o documentație stufoasă și greu accesibilă, care se bazează pe consultanți strict specializați, cu cerințe de memorare a ID-urilor și de cunoaștere a combinațiilor permise din listele de valori, cu eforturi umane sporite pentru auditarea datelor transferate.

b3lineicon|b3icon-bulb-gear||Bulb Gear

Soluția software PRODINF

...este EMSYS - Enterprise Management SYStem - care facilitează modelarea și remodelarea dinamică a afacerii de către utilizatori, inducând cel mai mic TCO (Total Cost of Ownership) în comparație cu soluțiile cu același domeniu de aplicare. Din 2004, EMSYS - Enterprise Management SYStem - este vândut ca serviciu fără bugete inițiale, proiectele SaaS - Software as a Service - fiind susținute de propria infrastructură hardware sau putând funcționa în sisteme Cloud.

ro_RORO