About Us

b3lineicon|b3icon-medal||Medal

Compania

PRODINF Software, înființată în aprilie 1990, s-a poziționat pe piață ca furnizor de soluții complete pentru managementul organizațiilor (multinaționale, holdinguri, întreprinderi teritoriale, mijlocii și mici, organizații comerciale și bugetare). Anii de experiență în cercetare și inovare ai PRODINF Software au făcut din EMSYS - Enterprise Management SYStem - un sistem informatic unic, bazat pe web, în timp real, robust și performant, destinat diferitelor industrii: Asigurări, Construcții, Utilități, Universități, Sectorul public, Producție alimentară, Producție, Extracție de petrol și gaze, Comerț cu amănuntul, Distribuție.

Filozofia organizației este de a oferi o soluție complet diferită de cea a concurenței. În acest sens, sistemul integrat EMSYS - Enterprise Management SYStem - depășește nivelul aplicațiilor construite pe module separate, care implică echipe de dezvoltare pentru configurare, cu timpi de implementare îndelungați, documentație stufoasă și greu accesibilă, care se bazează pe consultanți strict specializați, care necesită memorarea ID-urilor și cunoașterea combinațiilor permise din listele de valori, cu eforturi umane sporite pentru auditarea datelor transferate.

b3lineicon|b3icon-bulb-gear||Bulb Gear

Produsul Nostru

EMSYS - Enterprise Management System - încorporează teorii și practici internaționale cu respectarea cerințelor legale specifice, fiind un sprijin real pentru managementul organizațiilor. Astfel, implementarea rapidă, administrarea ușoară și costurile ulterioare reduse oferă clientului garanția continuității afacerii și a unei dependențe reduse față de furnizorul de soluții.

EMSYS - Enterprise Management SYStem - facilitează modelarea și remodelarea dinamică a afacerii de către utilizatori, inducând cel mai mic TCO (Total Cost of Ownership) în comparație cu soluțiile cu același domeniu de aplicare.

Prin arhitectura sa unitară și integrarea nativă a proceselor operaționale, de suport și de management, EMSYS - Enterprise Management SYStem - stimulează performanța de-a lungul întregului lanț valoric al organizației.

Din 2004, EMSYS - Enterprise Management SYStem - a fost vândut ca un serviciu fără bugete inițiale, cu proiecte SaaS - Software as a Service - susținute de propria lor infrastructură hardware sau care rulează în sisteme Cloud.

b3lineicon|b3icon-certificate||Certificate

Certificări

 • Recertificare SR EN ISO 9001:2015, EN ISO 9001:2015
 • Certificate no.: 583 AEROQ RENAR no. SM 003/30.01.2017, Recertification 14.08.2019 Recertification SR OHSAS 18001:2008 / BS OHSAS 18001: 2007
 • CERTIFICATE No: 546 S AEROQ RENAR No SM 003/31.01.2017, Recertification 14.08.2019
 • Recertification ISO IEC 20000-1:2011
 • Certificate No: 004 AEROQ MS-TI Recertification date 14.08.2019 Recertification SR ISO/IEC 27001:2018, ISO/IEC 27001:2018
 • Certificat nr: 042SI, AEROQ RENAR nr. SM 003/31.01.2017, Recertificare 14.08.2019 Certificare Microsoft® pentru aplicația EMSYS
 • Primul certificat de înregistrare PRODINF nr. 37 din 9 aprilie 1990

Parteneri

Microsoft

Prin parteneriatul cu Microsoft România, PRODINF Software oferă clienților săi întreaga gamă de produse Microsoft:

 • Microsoft SQL Server, Microsoft Office, întreaga gamă de sisteme de operare Microsoft Windows și asistență pentru implementarea acestor soluții.

Oracle

Prodinf Software, prin parteneriatul cu Oracle, oferă un portofoliu diversificat de produse și servicii software și hardware care permit accesul la cele mai noi tehnologii și suport pentru implementarea acestor soluții. Prin intermediul soluțiilor Oracle oferim companiilor puterea tehnologiei scalabile la nivel de întreprindere, la un preț adecvat cerințelor de creștere a afacerii.

Oracle Disaster recovery / DBVisit

Companiile de astăzi se bazează foarte mult pe accesul la date pentru a-și desfășura activitatea sau pentru a interacționa cu clienții. O situație în care accesul permanent la date nu este posibil este inacceptabilă pentru o afacere de succes. În cazul în care se produce un incident la nivelul producției, acesta trebuie rezolvat cât mai repede posibil. O soluție practică constă în menținerea unei copii exacte, aproape în timp real, a bazei de date de producție pe un alt server. În cazul în care baza de date de producție nu este disponibilă, toate activitățile pot fi reluate imediat pe copia bazei de date de producție. Versiunile Oracle Standard Edition și Standard Edition One nu includ un mecanism pentru crearea și menținerea unei copii a bazei de date. O soluție pentru aceste versiuni este DBVisit Standby. DBVisit Standby utilizează replicarea la nivel fizic a bazei de date, orice modificări aduse structurii bazei de date (tabele, vizualizări etc.) și datelor din tabele vor fi reflectate în copia bazei de date.

Bitdefender - Soluții antivirus

Lăsați tehnologiile antimalware #1 să vă protejeze stațiile de lucru sau serverele în timp ce dumneavoastră vă concentrați asupra afacerii dumneavoastră!

Bitdefender utilizează tehnologii care se clasează constant pe primul loc în cele mai importante teste independente efectuate de AV-Test, AV-Comparatives și Virus Bulletin.

Spre deosebire de alte soluții, Bitdefender nu sacrifică performanța pentru protecție și nu încetinește calculatoarele utilizatorilor.

ELO Digital Office - Managementul documentelor

Fie că este vorba de o microîntreprindere, de o companie cu câteva sute de locuri de muncă sau de o corporație multinațională cu un personal de câteva mii de angajați: ELO este soluția potrivită pentru gestionarea documentelor, indiferent de dimensiune:

 • ELOoffice pentru stații de lucru individuale, freelanceri și companii mici
 • ELOprofessional pentru întreprinderile mici și mijlocii
 • ELOenterprise pentru companii și corporații cu structuri complexe

Produsele și soluțiile ELO sunt dezvoltate împreună cu dumneavoastră, ceea ce înseamnă că sistemul dumneavoastră ECM/DMS va rămâne întotdeauna actualizat și complet scalabil.

În plus, aceste produse și soluții susțin toate funcțiile relevante și pot fi integrate cu succes în alte aplicații de afaceri.

ro_RORO