PRODINF Software la “Bucharest Business Days – 2019”

b3lineicon|b3icon-paper-plane||Paper Plane

PRODINF Software la "Bucharest Business Days - 2019"

Cu ocazia "Bucharest Business Days 2019", cea de-a 40-a ediție a Business Days, Prodinf Software a participat cu o prezentare a suitei de produse EMSYS, un software de management construit pe o platformă ERP la care au fost adăugate "Enterprise Business Capabilities" conform clasificărilor Gartner, transformându-l într-un instrument de management modern și atractiv pentru companiile românești și străine.

Cu ocazia "Bucharest Business Days 2019", cea de-a 40-a ediție a Business Days, Prodinf Software a participat cu o prezentare a suitei de produse EMSYS, un software de management construit pe o platformă ERP la care au fost adăugate "Enterprise Business Capabilities" conform clasificărilor Gartner, transformându-l într-un instrument de management modern și atractiv pentru companiile românești și străine.

b3lineicon|b3icon-presentation-graph||Presentation Graph

EMSYS a fost prezentată la Bucharest Business Days - 2019

Cu EMSYS puteți să modelați și să urmăriți performanța oricărei structuri de management, să stabiliți indicatori cheie, obiective și excepții și să prognozați fluxurile financiare consolidate, asigurând controlul bugetelor și al proceselor organizaționale și reducând costurile de asistență și gestionare. 

 "Una dintre cerințele constante în management este schimbarea", a declarat Constantin Arsene, Director General - Prodinf Software, "iar cu EMSYS clienții noștri pot beneficia de multiple avantaje, modelarea și configurarea fiind persistente în noile versiuni de produs, iar reconfigurările necesare rezultate în urma schimbărilor decise la nivel de management se pot face "on the fly", fără a fi nevoie să închidem sistemul". 

EMSYS permite, de asemenea, rularea imediată a rapoartelor pe date actualizate, fără a fi nevoie să așteptați până a doua zi pentru a avea situația exactă a stocurilor sau a performanțelor financiare, pe fiecare dintre dimensiunile de management implementate - divizie, produs, perioadă de timp, proiect etc. 

With EMSYS customers benefit every time from projects implemented on time and within budget, and can benefit from a turnkey application, with no hidden costs, with monthly payment based on consumption, benefiting from our consultants’ expertise and experience gained over 29 years and hundreds of implementations.

Mai multe despre eveniment la acest link.

b3lineicon|b3icon-pen-fountain||Pen Fountain

Despre PRODINF Software

PRODINF Software, înființată în aprilie 1990, s-a poziționat pe piață ca furnizor de soluții complete pentru managementul organizațiilor (multinaționale, holdinguri, întreprinderi teritoriale, mijlocii și mici, organizații comerciale și bugetare). Anii de experiență în cercetare și inovare ai PRODINF Software au făcut din EMSYS - Enterprise Management SYStem - un sistem informatic unic, bazat pe web, în timp real, robust și performant, destinat diferitelor industrii: Asigurări, Construcții, Utilități, Universități, Sectorul public, Producție alimentară, Producție, Extracție de petrol și gaze, Comerț cu amănuntul, Distribuție.

b3lineicon|b3icon-hot-air-baloon||Hot Air Baloon

Filosofia organizației

...este de a oferi o abordare complet diferită față de concurență. În acest sens, sistemul integrat EMSYS - Enterprise Management SYStem - depășește și se diferențiază total de aplicațiile construite pe module separate, care necesită echipe de dezvoltare pentru configurare, cu timpi lungi de implementare, cu o documentație stufoasă și greu accesibilă, care se bazează pe consultanți strict specializați, cu cerințe de memorare a ID-urilor și de cunoaștere a combinațiilor permise din listele de valori, cu eforturi umane sporite pentru auditarea datelor transferate.

b3lineicon|b3icon-bulb-gear||Bulb Gear

Soluția software PRODINF

...este EMSYS - Enterprise Management SYStem - care facilitează modelarea și remodelarea dinamică a afacerii de către utilizatori, inducând cel mai mic TCO (Total Cost of Ownership) în comparație cu soluțiile cu același domeniu de aplicare. Din 2004, EMSYS - Enterprise Management SYStem - este vândut ca serviciu fără bugete inițiale, proiectele SaaS - Software as a Service - fiind susținute de propria infrastructură hardware sau putând funcționa în sisteme Cloud.

ro_RORO